skip to Main Content
Team Tidak
Ik ben Brigitte de Niet – Jansen

Sinds september 2007 ben ik eigenaar van Administratiekantoor Tidak.
Na mijn carrière bij de Rabobank heb ik 11 jaar bij de RDW gewerkt als manager van het
klantenserviceteam op het hoofdkantoor in Zoetermeer.
Naast de dagelijkse leiding bij Tidak houd ik mij bezig met relatiemanagement,
debiteurenbeheer en help ik ondernemers met (belasting)schulden.
Ik ben ambitieus, flexibel, persoonlijk betrokken en betrouwbaar.
In mijn vrije tijd sport ik graag. Fitness, spinning en mountainbiken.
Verder houd ik van reizen, lekker eten met goede wijn en ben ik een familiemens.

Ik ben Ralph de Graaf

Werkzaam sinds 1 december 2015 bij Administratiekantoor Tidak. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Vervolgens heb ik de premaster Accounting & Control gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Praktijkervaring heb ik opgedaan bij Baker Tilly Berk en Sparta Rotterdam. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van de jaarrekeningen, opstellen van aangiftes VPB, IB en OB. Ik voetbal graag, houd van leuke dingen ondernemen met vrienden en voetbal kijken.

Ik ben Peter de Niet

Sinds de oprichting in 2007 ben ik parttime actief voor Administratiekantoor Tidak. Ik houd mij voornamelijk bezig met het samenstellen van de jaarstukken voor onze klanten en de laatste controle van de documenten die het administratiekantoor verlaten. Naast mijn activiteiten voor Tidak ben ik werkzaam als adviseur Financial & Control bij de overheid. Mijn hobby’s zijn fietsen, ricochet, reizen en lekker eten en drinken.

Ik ben Linda Vonk

Sinds 5 maart 2018 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Tidak. Na mijn opleiding (M.E.A.O en M.B.A.) heb ik o.a. op een aantal accountantskantoren gewerkt. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangifte OB, IB en VPB en loonadministratie. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het water te vinden. Ik hou van gezelligheid, muziek en van lekker eten en drinken met familie en vrienden.

Ik ben Bas van Rooijen
Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Tidak, waarvan de eerste 7 maanden als stagiair. Ik heb junior assistent-accountancy gestudeerd op het MBO Utrecht. Ik richt mij vooral op het verwerken van de financiële administraties. In mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vrienden en om Formule 1 te kijken.
Ik ben Sabrina Brink

Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Tidak. Na mijn MBO studie Administrateur aan het Nova College ben ik gaan werken bij een administratie & advieskantoor in Haarlem. Naast mijn fulltime baan heb ik de HBO opleiding Bedrijfseconomie gevolgd bij InHolland / Hogeschool van Amsterdam. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de financiële administraties, opstellen van jaarrekeningen, opstellen van IB en VPB aangiftes, salarisadministratie (en het begeleiden van stagiaires) In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn paard en gezin. Ik vind het heerlijk om lekker in de natuur te wandelen en te fietsen en gezellig af te spreken met vrienden of vriendinnen.

Ik ben Conny Jongejan

Sinds 04 november 2019 ben ik werkzaam bij administratiekantoor Tidak. Na mijn opleidingen, middelbare detailhandel school en voorbereidend hoger management, ben ik 32 jaar werkzaam geweest in een groot winkelbedrijf. Hier heb ik diverse functies gehad waaronder medewerker finance.
Bij Tidak verzorg ik administratieve- en secretariële werkzaamheden. Ik ben klantgericht, klantvriendelijk, flexibel, accuraat en betrouwbaar. Ik zwem, yoga en fitness en maak graag lange wandelingen.
Ik ben een echt gezelligheidsmens en breng veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van lekker eten en uitjes.

Ik ben Jan Willem van de Stouwe (RB)

Sinds januari 2019 ben ik met Tidak een samenwerkingsverband aangegaan.
Na mijn VWO heb ik mijn studie aan de federatie Belastingacademie voltooid.
Sinds 1986 ben ik werkzaam in het fiscale vak. Na 4 jaar Belastingdienst ben ik het bedrijfsleven ingegaan. Vervolgens ben ik 15 jaar, in de algemene fiscale adviespraktijk, werkzaam geweest bij Deloitte (Leiden) en 6 jaar bij Accon-Avm Amstelveen.
In mijn vrije tijd neemt voetbal een belangrijke plaats in.

Back To Top