Ga naar hoofdinhoud
Team Tidak
Ik ben Brigitte de Niet – Jansen

Sinds september 2007 ben ik eigenaar van Administratiekantoor Tidak.
Na mijn carrière bij de Rabobank heb ik 11 jaar bij de RDW gewerkt als manager van het
klantenserviceteam op het hoofdkantoor in Zoetermeer.
Naast de dagelijkse leiding bij Tidak houd ik mij bezig met relatiemanagement,
debiteurenbeheer en help ik ondernemers met (belasting)schulden.
Ik ben ambitieus, flexibel, persoonlijk betrokken en betrouwbaar.
In mijn vrije tijd sport ik graag. Fitness, spinning en mountainbiken.
Verder houd ik van reizen, lekker eten met goede wijn en ben ik een familiemens.

Ik ben Ralph de Graaf

Werkzaam sinds 1 december 2015 bij Administratiekantoor Tidak. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Vervolgens heb ik de premaster Accounting & Control gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Praktijkervaring heb ik opgedaan bij Baker Tilly Berk en Sparta Rotterdam. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van de jaarrekeningen, opstellen van aangiftes VPB, IB en OB. Ik voetbal graag, houd van leuke dingen ondernemen met vrienden en voetbal kijken.

Ik ben Peter de Niet

Sinds de oprichting in 2007 ben ik parttime actief voor Administratiekantoor Tidak. Ik houd mij voornamelijk bezig met het samenstellen van de jaarstukken voor onze klanten en de laatste controle van de documenten die het administratiekantoor verlaten. Naast mijn activiteiten voor Tidak ben ik werkzaam als adviseur Financial & Control bij de overheid. Mijn hobby’s zijn fietsen, ricochet, reizen en lekker eten en drinken.

Ik ben Linda Vonk

Sinds 5 maart 2018 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Tidak. Na mijn opleiding (M.E.A.O en M.B.A.) heb ik o.a. op een aantal accountantskantoren gewerkt. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangifte OB, IB en VPB en loonadministratie. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het water te vinden. Ik hou van gezelligheid, muziek en van lekker eten en drinken met familie en vrienden.

Ik ben Sabrina Brink

Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Tidak. Na mijn MBO studie Administrateur aan het Nova College ben ik gaan werken bij een administratie & advieskantoor in Haarlem. Naast mijn fulltime baan heb ik de HBO opleiding Bedrijfseconomie gevolgd bij InHolland / Hogeschool van Amsterdam. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de financiële administraties, opstellen van jaarrekeningen, opstellen van IB en VPB aangiftes, salarisadministratie (en het begeleiden van stagiaires) In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn paard en gezin. Ik vind het heerlijk om lekker in de natuur te wandelen en te fietsen en gezellig af te spreken met vrienden of vriendinnen.

Ik ben Anthony Uphoff

Sinds 1 januari 2021 ben ik verbonden aan Administratiekantoor Tidak. Ik heb fiscale economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en ben sinds 1990 werkzaam als belastingadviseur. In de loop van de jaren heb ik ook studies voor financieel planner en pensioenadviseur gevolgd.
Ik ben altijd bezig om de financiële zaken van mijn klanten goed te regelen en dat kan op heel veel terreinen van toepassing zijn.
In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets of in de sportschool. Verder hou ik van koken, lekker eten reizen en zit ik op Italiaanse les.

Back To Top