Skip to content

Zzp’er, zp’er, eenpitter, freelancer, allemaal benamingen voor de ondernemer die zijn of haar bedrijf wil runnen als eenmanszaak, zonder personeel.

Bent u zo’n ondernemer dan bent u ongetwijfeld het liefst bezig met uw eigen vak. Werk waarvoor u heeft geleerd, gestudeerd, waarin u ervaring heeft en waarin u uw sporen heeft verdiend.
Uw opdrachtgevers kennen u als de toegewijde specialist binnen uw vakgebied.
Maar hoever gaat uw kennis en uw beschikbare tijd als ondernemer, wat komt er allemaal op u af?

Moet u als zzp’er een allrounder zijn?

Moet u zelf alles weten over belastingen en aangiften en is het van belang dat u zelf alle regelingen kent? En heeft u wel tijd en energie om u daarin te verdiepen en bijvoorbeeld uw aangiften zelf te verzorgen, zodanig dat er geen vragen meer over komen?

Met wie kunt u overleggen over uw specifieke situatie of bij grote beslissingen, wie weet de weg en staat u bij, als sparringpartner en mede-ondernemer?

Ieder zijn vak

Tidak kan voor u van grote waarde zijn. U besteedt uw administratie uit, kunt uw vragen en ideeën bij ons neerleggen en krijgt advies, gevraagd en ongevraagd.
Er komt meer rust in uw onderneming. Simpelweg omdat u datgene wat niet uw vak is, administraties en belastingen, overlaat aan een specialist op dat gebied en zelf bezig kunt zijn met dat waar u goed in bent.

Back To Top