Skip to content

Administratieve hulp inroepen

U of uw medewerkers verzorgen de administratie en belastingzaken voor uw bedrijf.
Toch zijn er van die situaties waarin u assistentie nodig hebt van buitenaf. Maar dat moet dan wel iemand zijn die gevoel heeft bij uw onderneming, die er niet te ver vanaf staat.
Bijvoorbeeld wanneer er wegens ziekte achterstand is in uw administratie, of wanneer het ernaar uitziet dat termijnen niet gehaald worden. Administratiekantoor Tidak kan u ondersteunen door het overnemen van deeltaken of met het verzorgen van uw gehele administratie. Net wat nodig is en waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Bij u op locatie of vanuit ons eigen kantoor. We leveren daarin maatwerk.

Specialistische kennis

Belastingzaken kunnen een zware wissel trekken op u of uw administratief medewerkers. U weet van de hoed, maar nét niet van de rand. Regelingen wijzigen voortdurend, maar uw administratie moet wel voldoen aan de wettelijke eisen en dient op de juiste manier bijgehouden worden. Wij kunnen u daarbij helpen, dat is een hele zorg minder.

Betalingsafspraken met uw debiteuren

Debiteurenbeheer kan een ander struikelblok zijn. Uw klanten betalen niet altijd op tijd, maar u wilt hun opdrachten ook niet missen en de sfeer goed houden. Hoe gaat u aanmanen? Doet u dat zelf? Kunt en durft u wat druk op de ketel te zetten bij uw debiteuren, zodat de facturen tijdig betaald worden ?
Wij kunnen het gehele debiteurenbeheer voor u verzorgen. We houden overzicht en ondernemen actie namens u zodra er discussie of te late betaling dreigt. We maken betalingsafspraken met uw opdrachtgevers en doen dat op een vriendelijke maar toch zakelijke manier.
Namens u, voor u. Zodat de goede relatie met uw klant niet in het geding komt.

Back To Top