Skip to content

De Belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken …

U bent druk met werk, gezin, gezondheid en mantelzorg en voordat u het weet ligt er weer zo’n blauwe envelop in de brievenbus.
U moet aangifte doen, maar heeft u er tijd en aandacht voor, gaat het u lukken voor 1 april? Vermindering aanvragen of een verzoek indienen voor teruggaaf of kwijtschelding, weet u hoe het moet? En zeg eens eerlijk, is het goed voor uw humeur?

Ook voor ‘oud zeer’

Tidak neemt graag alle belastingzaken van u over. Belasting betalen moeten we allemaal, maar wij zien het als een uitdaging u zo min mogelijk te laten betalen. We weten de weg bij de Belastingdienst. Ook bij eerder ontstane, gecompliceerde belastingproblemen kunnen wij u helpen.
Samen komen we verder!

Oplopende schulden

Jarenlang gaat het goed met uw huishoudboekje. Er komt voldoende geld binnen en u kunt zonder al te veel moeite uw rekeningen betalen. Soms moet u even uw spaargeld aanspreken maar dat zuivert u altijd weer aan, geen vuiltje aan de lucht.
Totdat uw situatie verandert door een minder goed betaalde baan, echtscheiding, ziekte of gewoon pech. De rekeningen stapelen zich op en u kunt niet meer aan uw financiële verplichtingen voldoen.
Is het al zover of dreigt deze situatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u met het oplossen van uw schulden en zorgen voor overzicht. Discreet en respectvol.

Back To Top