Skip to content

Een nieuwe stap: ons nieuwe pand in 2025

Bij Administratiekantoor Tidak gaan we een spannende, nieuwe fase tegemoet. We hebben onlangs een prachtig nieuw pand aangekocht, waar we in 2025 onze intrek zullen nemen. Dit is een mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn, en we kunnen niet wachten om onze klanten hier te verwelkomen.

Ons nieuwe pand – slechts drie deuren verderop – biedt niet alleen meer ruimte, maar ook een inspirerende omgeving waar we onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen. We kijken ernaar uit om jullie over ruim een jaar in onze nieuwe thuisbasis te verwelkomen.

Ervaringsdeskundige in bedrijfsfinanciering
De weg naar de aankoop van ons nieuwe pand was geen gemakkelijke, maar het was een ervaring die ons als team dichter bij elkaar heeft gebracht en ons veel waardevolle kennis heeft opgeleverd. Van het vinden van de juiste partijen tot het doorgronden van de complexe wereld van financiële transacties; we hebben alles zelf doorlopen en weten nu als geen ander hoe bedrijfsfinanciering werkt.

Doe je voordeel met onze ervaring
Nu we deze reis succesvol hebben afgelegd, willen we onze ervaring graag met jou delen. Overweeg jij op dit moment om een nieuw bedrijfspand aan te kopen? Dan staan wij klaar om je te adviseren. We begrijpen de uitdagingen en valkuilen die bij een dergelijke investering komen kijken, en begeleiden jou graag bij elke stap van het proces.

Financieringspartners die wij vertrouwen
Een van de belangrijkste lessen die we hebben geleerd, is het belang van betrouwbare financieringspartners. We hebben de juiste partijen gevonden die ons hebben geholpen onze dromen waar te maken, en deze connecties delen we ook graag met jou. Als je behoefte hebt aan aanbevelingen voor betrouwbare financieringsmogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hulp nodig bij een nieuw bedrijfspand?
Heb je vragen over bedrijfsfinanciering of wil je meer weten over onze financieringspartners? Plan een adviesgesprek in bij ons administratiekantoor via 0172 – 450 810 of info@tidak.nl. We staan klaar om jou te helpen bij elke stap van jouw ondernemersreis.

Back To Top