Skip to content

Voor jezelf beginnen? Zo pak je het aan!

Werk doen wat leuk vindt, zelf je tijd indelen en dat zonder irritante managers; klinkt als een droombaan toch? Goed nieuws: dat is werken als zzp’er ook. Maar bij de overstap van je vaste baan in loondienst naar je eigen business komt ook veel kijken. Waar begin je? Hoe regel je de administratie en belastingzaken? En wat gebeurt er als je ziek wordt? Wij gaan je helpen!

Wil jij voor jezelf beginnen? Super spannend natuurlijk, maar wist je dat zzp’ers meer werkplezier, meer vrijheid en minder stress ervaren dan werknemers in loondienst? Met het nieuwe jaar voor de deur is er eigenlijk geen mooier moment om de knoop door te hakken en je droom achterna te gaan.

Basiszaken regelen
Naast alle voordelen moet je weten dat er ook veel komt kijken bij het starten en runnen van je eigen bedrijf. Van het bepalen van je uurtarief, klanten zoeken, investeringen doen tot de boekhouding, belastingzaken regelen en verzekeringen aanzetten. Dingen die je misschien niet zo leuk vindt óf waar je simpelweg niet zo veel van weet omdat je altijd in loondienst hebt gewerkt.

Startersadviesgesprek
Daarom willen wij je graag uitnodigen voor een startersadviesgesprek bij Administratiekantoor Tidak. In dit 1,5 uur durende gesprek helpen wij je op weg met de start van je bedrijf en kun je ons al je ondernemersvragen stellen. Moet je bijvoorbeeld een zakelijke bankrekening openen? Op welke startersvoordelen heb je recht? En wat gebeurt er als je ziek wordt? Wij geven je persoonlijk advies. De kosten voor dit gesprek zijn € 95 exclusief BTW, maar als je klant wordt bij Tidak wordt dit bedrag op de eerste rekening in mindering gebracht. GRATIS dus!

Als zzp’er het nieuwe jaar in
Wil jij je baan in loondienst opzeggen en als zzp’er aan de slag? Plan direct een startersadviesgesprek in bij ons administratiekantoor via 0172 – 450 810 of info@tidak.nl.

Back To Top