Skip to content

Op zoek naar een nieuwe boekhouder of accountant?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt overstappen naar een andere accountant of boekhouder. Soms sluit simpelweg de dienstverlening niet meer aan bij uw wensen. Overweeg eens om vrijblijvend in gesprek te gaan met Tidak.

Is er wel regelmatig contact met u over uw boekhouding en krijgt u gevraagd en ongevraagd advies? Gaat uw accountant of boekhouder wel mee met deze digitale tijd? Het gebruik van apps en het digitaal aanleveren van stukken is tegenwoordig een fluitje van een cent. Klopt de prijs kwaliteit verhouding nog wel? Redenen genoeg om de overstap te overwegen en een vrijblijvend gesprek met Tidak aan te gaan.

Wie is Tidak?

Tidak is een jong en dynamisch bedrijf voor administraties, bedrijfsadvies en belastingen. “Opgericht in september 2007 richt ons bedrijf zich op het midden- en kleinbedrijf”, vertelt Brigitte de Niet. “Naast het mkb kunnen ook zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp’ers) en particulieren bij ons terecht voor het verzorgen van hun administratie of een compleet advies. Startende ondernemers helpen wij bij hun eerste stappen als zelfstandige.”

Wat maakt Tidak sterk in de samenwerking met u:

  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Enthousiasme

Dit uit zich vooral in de goede relatie met klanten, het leveren van maatwerk, een integere werkwijze en het meedenken en betrokken zijn. “Een goede administratie is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook de basis voor goed ondernemerschap. Laat uw administratie onze zorg zijn!”

Voor een vrijblijvend gesprek maken wij graag een afspraak met u.

De keuze gemaakt om over te stappen?

Dan helpt Tidak u graag verder! Met hun overstapservice bieden zij u volledige begeleiding om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. De brief waarmee u kunt opzeggen bij uw huidige accountant of boekhouder sturen zij u gratis toe. Vervolgens vragen zij alle relevante gegevens op bij uw huidige accountant of boekhouder zodat u daar geen werk aan heeft.

Het stappenplan van de overstap

Overstappen naar een andere accountant of boekhouder lijkt ingewikkeld en veel werk, maar dit is absoluut niet zo! Onderstaand stappenplan geeft aan hoe een overstap naar administratiekantoor Tidak in slechts een paar stappen geregeld kan worden.

  1. Neem contact op met Tidak voor het maken van een afspraak (0172 450810 of info@tidak.nl)
  2. Samen met Tidak plant u een gratis adviesgesprek in om al uw wensen te bespreken
  3. U ontvangt vrijblijvend een offerte voor hun dienstverlening
  4. Vraag de opzegbrief bij Tidak aan en verstuur deze naar uw huidige accountant of boekhouder
  5. Tidak regelt de rest en ontzorgt u vanaf de eerste dag van jullie samenwerking

Kom gerust langs en laat u verrassen door de service en kwaliteit van administratiekantoor Tidak!

Logo Tidak dig handt email.jpg

Back To Top